Nevetést ajándékba

Szórakoztatóvá szeretné tenni rendezvényeit?

Bűvészműsorommal illetve lufihajtogató tudásommal emlékezetessé teszem céges vagy magánrendezvényeit.

Elérhetőség:

Debrecen

Tel: 06-20-9172-680

lufibuvesz@gmail.com

Szolgáltatások

Lufibohóc
Egy lufibohóc izgalmas része lehet gyermek és felnőtt-műsoroknak, 4-5 főtől több száz főig. Partikon, rendezvényeken, születésnapokon, gyermeknapon, esküvőkön kívánság szerint bármilyen figurát behajtok. Több mint száz különböző figurát ismerek, az egyszerű nyuszitól Micimackó összes társáig, melyek több darabból tevődnek össze. A műsor nyelve a közönség összetételétől függően lehet magyar vagy német.
10.000 Forinttól
Bűvész
Színpadi műsor
Az előadásom közönségcentrikus. Tréfás beszédemmel bevonom a közönséget a műsoromba, melyben kötelek, kártyák, karikák szerepelnek, kendő és pénz jelenik meg illetve tűnik el, vagy néző kezében tartott kép megváltozik. A műsor nyelve a közönség összetételétől függően lehet magyar vagy német is.
10.000 Forinttól
Mikromágia
Érdekes mutatványok apró kellékekkel, melyek a közönség szeme előtt játszódnak le. Mutatványok kártyákkal, pénzzel, kockákkal, melyeket a néző kézbe is vehet. A műsor folyamán asztaltól asztalig megyek. A műsor nyelve a közönség összetételétől függően lehet magyar vagy német is.
10.000 Forinttól
Gyermekműsor
Vidítsa fel gyermekének születésnapját, névnapját egy vidám Bohócos bűvészműsorral. Előadásomba bevonom a gyerekeket, egyszerű trükköket tanítok meg velük, kihívom őket szerepelni, miközben a legkülönfélébb csodákat mutatom be. A műsor után lehetőség nyílik a bohóctól lufifigurákat kérni. A kardtól a teknősbékán át a Prérifarkasig szinte minden figurát meghajtok, sőt egy-két alapfigurát (kutya, egér….) megtanítok megformázni.
10.000 Forinttól
Télapó
Minden gyermek hisz a Télapóban. Miért is ne menjen el a télapó az Ön gyerekeihez is akár magán-, akár céges rendezvényekre. Gyermekének átadom a csomagot, verset mondatok vele, illetve elbeszélgetek vele az Ön által megadott problémákról.
5.000 Forinttól